Elder Scrolls: Legends ode dneška na iPadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elder Scrolls: Legends ode dneška na iPadu

Elder Scrolls: Legends ode dneška na iPadu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 3. 2017 14:51
Reklama

Na iPadu už si můžete zahrát karetní hru The Elder Scrolls: Legends od Bethesdy. Samotný titul je k dispozici zdarma. Svého virtuálního balíčku se tak od nynějška nemusíte vzdát ani na cestách.

Ke spuštění hry je zapotřebí systém iOS 10 a minimálně iPad 4. generace či novější. The Elder Scrolls: Legends mají velikost 1,19 GB a kromě jiných módů se pyšní i příběhovou kampaní. V tomto režimu údajně titul nabídne hodiny zábavy pro jednoho hráče.

Pokud jde o další platformy, ani na ně se nebude muset čekat dlouho. Majitelé tabletů, které pohání operační systém Android, se dočkají už v dubnu a na Mac dorazí hra v květnu. Během léta pak vývojáři ze studia Dire Wolf Digital slibují vydat také verzi pro mobilní telefony.

Titul byl oznámen na konferenci Bethesdy na E3 v červnu 2015. V dubnu 2016 pak odstartovala uzavřená beta na PC a v srpnu téhož roku došlo na otevřenou betaverzi. Vyjít měla tato karetní free-to-play hra původně do konce roku na Windows, Mac, iOS i Android. Nakonec měla ale Windows verze premiéru až 9. března.

The Elder Scrolls: Legends čerpají ze slavné série, pokud jde o některé postavy, předměty, lokace, nepřátele nebo prvky hratelnosti. PC a iPad verze jsou vzájemně kompatibilní a obsah vašeho balíčku synchronizovaný, takže můžete přeskakovat mezi různými zařízeními. Ve hře se platí za další balíčky karet.

Více podrobností o hře najdete na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama