Zapojte se do debaty v hPodu #579
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do debaty v hPodu #579

Zapojte se do debaty v hPodu #579

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 3. 2017 13:44 17
Reklama

Ve čtvrtek odpoledne jako obvykle usedneme k mikrofonu a natočíme další podcast. Tento týden byl zatím na žhavé herní novinky trochu slabší, ale to rozhodně neznamená, že si nemáme o čem povídat.

Tentokrát rozhodně nemůže v našem scénáři chybět Mass Effect: Andromeda od BioWare. Netrpělivě očekává hra konečně vychází, ale její přijetí je vlažnější, než jsme doufali. Vy se každopádně už v tuto chvíli můžete začíst do naší recenze.

Primal Rage II, Millennium Racer: Y2K Fighters pro Dreamcast nebo DLC pro Floigan Bros. - to je jen zlomek z her, které bychom si nikdy nikdy nezahráli nebýt šikovných vývojářů z řad fanoušků. Popovídáme si o titulech, které se proslaví paradoxně s odstupem let až díky tomu, že dříve nevyšly.

A kromě toho se zadíváme i do budoucnosti a představíme si podmořský survival horor Narcosis od studia Honor Code, který v mnohém připomíná Somu švédského týmu Frictional Games.

Do diskuze se můžete zapojit i vy prostřednictvím dotazů, které nám pošlete na mail podcast@hrej.cz, případně můžete využit diskuzi pod touto novinkou. Čas máte až do zítřejšího odpoledne.

Na podcast kromě mě a Pavla dorazí i Vojta a Tadeáš.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama