Na PS VR vyšli krátcí a drazí Ghostbusters
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PS VR vyšli krátcí a drazí Ghostbusters

Na PS VR vyšli krátcí a drazí Ghostbusters

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 3. 2017 12:22 1
Reklama

Prakticky celý loňský rok se nesl v duchu očekávání, co přesně nám přinese virtuální realita a zejména herní tituly pro ni stvořené. Ozývaly se dokonce hlasy, které tvrdily, že klasické hraní tak, jak jsme jej znali dosud, bude zcela nahrazeno a napříště už budeme své herní zážitky prožívat jen se speciálním headsetem na hlavě. Jak to nakonec dopadlo, to si asi domyslíte z aktuální nabídky mainstreamových titulů. Smutnou pravdou bohužel je, že kvalitních VR her k mání moc není a nevytrhne to zřejmě ani ta zcela nejčerstvější.

Na americkém PlayStation Store se totiž zničehonic objevil titul Ghostbisters: Now Hiring pro PlayStation VR. Jak už název napovídá, hra vás postaví do role uchazeče o zaměstnání u známých krotitelů duchů, bohužel vám ale příliš velkou porci zábavy nenabídne. K dispozici je totiž zatím jen jakýsi první akt s názvem Firehouse.

Nejbizarnější je ovšem to, že dosud dostupný obsah hry zkonzumujete za zhruba 10 minut, přesto si však autoři hry cení své dílo na sedm dolarů, tedy v přepočtu zhruba 175 korun. V onom krátkém čase vám hra umožní prozkoumat slavnou základnu v hasičárně, kde vůbec poprvé potkáte Mooglieho, tedy ducha, který svou podobu propůjčil logu Ghostbusters. Kromě toho si budete moci pohrát s oblíbeným zeleným slizoněm, vyzkoušíte si speciální pušku a údajně i spoustu dalšího. To ovšem s ohledem na skutečně tristní herní dobu nezní moc důvěryhodně.

Jake Zim ze Sony Pictures v prohlášení uvedl, že podle zájmu fanoušků mohou v budoucnu následovat i další kapitoly. Podle jeho slov jsou Ghostbusters tak velkou značkou, že se s nimi dá dělat prakticky cokoli. Je sice trochu s podivem, že když jsou tak velcí, vznikla podle nich jen krátká a předražená VR hra, třeba ale nakonec budeme překvapeni a další části reputaci napraví. Ideálně ale s trochu jinou cenovkou. Na evropský PlayStation Store zatím titul nedorazil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama