Letos vyjde politický thriller z Anglie 80. let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letos vyjde politický thriller z Anglie 80. let

Letos vyjde politický thriller z Anglie 80. let

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 3. 2017 13:53
Reklama

Studio White Paper Games si možná vybavíte, pokud jste hráli jeho prvotinu Ether One z roku 2014. Zajímavá adventura s důrazem na řešení hádanek byla ozvláštněna tématem psychické nemoci. Po třech letech se vývojáři z anglického Manchesteru vracejí s novým titulem, který by i tentokrát měl sázet na vážnou atmosféru a dospělé motivy.

The Occupation je dle jejich slov „výpravnou hrou z politického prostředí, odehrávající se v 80. letech minulého století na severozápadě Anglie“. Hlavním hrdinou bude novinář, který se snaží odhalit důvody na pozadí teroristického útoku, během nějž zemřelo 23 lidí. Vláda jej chce využít pro tvorbu zákona, který by výrazně omezil občanské svobody obyvatelstva.

Zajímavé je, že se hra zřejmě bude odehrávat v průběhu jediného dne, respektive pouhých čtyř hodin. Události, které v nich však proběhnou, budou mít zásadní vliv na budoucnost země. Velmi zajímavým prvkem je to, že události budou odehrávat v reálném čase, je tedy dost možné, že často budete stát před zásadním rozhodnutím, které je třeba učinit rychle. Navíc by mohl tento přístup nabídnou slušnou znovuhratelnost, protože každý průchod hrou nabídne jinou cestu. Vývojáři navíc lákají na extrémní činy, které jsou vyváženy vyšším dobrem. To jsme zvědavi, co se pod tímto slibem skrývá.

K dispozici je necelé dvě minuty dlouhý trailer, z něhož si můžete udělat představu o tom, jak hra využívá Unreal Engine 4. Vypíchnout bychom také měly charismatický dabing hlavního hrdiny a estetiku, která v lecčems připomíná třeba chystané psychedelické dobrodružství We Happy Few.  Hra by měla vyjít ještě letos, zatím však bohužel nevíme, na jakých platformách se objeví. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama