Nový gamepad pro XO má pogumovaný grip
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový gamepad pro XO má pogumovaný grip

Nový gamepad pro XO má pogumovaný grip

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 3. 2017 09:04
Reklama

Microsoft na stránce Majora Nalesona a také prostřednictvím blogu Xbox Wire představil první gamepad nazvaný Recon Tech Special Edition z nové řady Tech Series. Na trh přijde 25. dubna a bude stát 70 dolarů.

Nový ovladač je inspirovaný vojenskou technologií a kromě speciálního barevného provedení se pyšní na zadní straně speciálním pogumovaným povrchem. Jinak se přirozeně co do možností shoduje s poslední verzí klasického gamepadu pro Xbox One.

U nás se má podle oficiální produktové stránky prodávat nový ovladač Recon Tech za 2049 korun. Nicméně v Microsoft Storu je jako cena uvedena částka 1899 korun. Pokud jde o oficiální gamepady, nabídka Microsoftu pro Xbox One co do pestrosti převyšuje Sony, která nabízí jen pár základních barevných modifikací DualShocku 4.

Naproti tomu redmondský gigant už se teď kromě klasického ovladače za 60 dolarů může pochlubit všemožnými speciálními variantami v ceně 65 až 75 dolarů. Kromě toho samozřejmě nabízí i ovladač Elite za 150 dolarů a od 80 dolarů si dokonce lze navrhnout vlastní barevnou kombinaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama