GOG zálohuje do cloudu uložené pozice u klasik
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOG zálohuje do cloudu uložené pozice u klasik

GOG zálohuje do cloudu uložené pozice u klasik

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 3. 2017 14:39 5
Reklama

CD Projekt dnes představil novou verzi svého klienta GOG Galaxy. Verze 1.2 znamená konec betafáze a zároveň přináší lákavé novinky, jako je zálohování uložených pozic do cloudu nebo možnost libovolně upravit samotný program.

GOG Galaxy vystoupil z betaverze a přichází s funkcemi, po nichž řada hráčů volala. Tu nejzásadnější CD Projekt nazývá Universal Cloud Saves. Tato nová vychytávka umožňuje automaticky nahrávat uložené pozice do cloudu nejen pro nové hry, ale také staré tituly, které žádnou takovou možnost dříve nenabízely.

Vůbec poprvé tak můžete on-line zálohovat a synchronizovat uložené pozice pro milované retro kousky. Uložené pozice je pochopitelně možné si i zálohovat klasickou cestou. Samotní vývojáři GOGu říkají, že ztratit uloženou pozici může být hodně frustrující. S využitím cloudu už se vám to nikdy stát nemusí. Ani u starých her.

Jak už bylo řečeno, možné je upravit i samotného klienta. Podle vašich potřeb si vyberete funkce, které chcete používat. K dispozici je i nový hibernační mód, který se postará o to, aby na pozadí program GOG Galaxy nezatěžoval zbytečně váš hardware a také nevysával baterku, pokud hrajete na notebooku.

Na základě ohlasů od fanoušků přibylo rovněž počítadlo FPS, pořizování screenshotů nebo overlay do her. GOG Galaxy už také umí u achievementů ukázat, jak jsou raritní, nabízí nový notifikační systém nebo chat. Verze 1.2 je dostupná uživatelům, kteří se přihlásili k testování budoucích updatů. Všichni ostatní se pak dočkají v průběhu dubna.

Další podrobnosti najdete na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama