Podívejte se na nové video ze Syberie 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na nové video ze Syberie 3

Podívejte se na nové video ze Syberie 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 3. 2017 10:12 1
Reklama

Syberia 3 vychází v Evropě už 20. dubna a jestliže se nového pokračování slavné adventurní série od francouzského týmu Microïds nemůžete dočkat, určitě vezmete zavděk čerstvou ukázkou.

Nové video s všeříkajícím podtitulem Escape from the Asylum se objevilo na kanálu Syberia Series [Fan] na YouTube. Tamtéž najdete i další starší ukázky, stejně jako vývojářské deníčky. Ukázka má přibližně šest a půl minuty. Nevím, jak vy, ale já se stále při pohledu na Kate Walker a celkovou stylizaci nějak nemohu ubránit vzpomínce na Laru Craft. Ale třeba je to jen můj případ.

Novinka navazuje na druhý díl z roku 2004 a vypadá to, že se naše hlavní hrdinka bude od samého počátku nacházet v docela nezáviděníhodné situaci. Pokud jde o dialogy, zdá se, že jdou vývojáři s dobou a Syberia 3 více připomíná moderní interaktivní filmy s živějšími rozhovory.

Jak už bylo řečeno, hra vychází v dubnu na PC, PS4 a Xboxu One. Verze pro Switch dorazí později v průběhu roku. Na titulu se pracuje od roku 2009 a původně mířil na PC a PS3. Do obchodů se měl původně dostat už v roce 2010.

Kvůli různým problémům včetně finančních ale nevstoupila hra pořádně do produkce ještě v roce 2011. Naplno se na stávající verzi začalo pracovat až v roce 2013. Za připomínku stojí i to, že se Syberia 3 spoléhá na protipirátskou ochranu Denuvo.

Více informací o hře samotné najdete na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama