Bezplatné DLC pro Gravity Rush 2 je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bezplatné DLC pro Gravity Rush 2 je tu

Bezplatné DLC pro Gravity Rush 2 je tu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 3. 2017 13:25
Reklama

Kladně hodnocený titul Gravity Rush 2 od studií Project Siren a SIE Japan Studio se dnes dočkal příběhového rozšíření The Ark of Time: Raven’s Choice. A jak jeho vývojáři slíbili, k dispozici je úplně zdarma.

Chopíte se Raven, jak název expanze napovídá, a čeká na vás podle autorů dosud největší výzva. Fanoušci se tak konečně dočkali a namísto Kat si vyzkoušejí tuhle krásku. Expanze už je k dispozici na evropském PlayStationu Storu. Ještě v únoru vývojáři uvolnili zdarma kostým inspirovaný RPG Phantasy Star Online 2. Kromě toho v PS Storu najdete také bezplatnou demoverzi.

Společně s novým DLC vychází i patch 1.10. Nový příběh se spouští zvlášť z hlavního menu. Už minulý týden se na internetu objevily naskenované obrázky z japonského magazínu Famitsu. Že se majitelé Gravity Rush 2 dočkají prémiového DLC zdarma, které bylo původně plánováno jako placené, jsme se dozvěděli loni v říjnu.

Šlo o omluvu za to, že Sony uměle pozdržela vydání hry, aniž by byl odklad třeba. Původně měla hra vyjít 2. prosince, ale nakonec měla premiéru až v lednu, protože její vydavatel ani autoři nechtěli přijít na trh v té nejostřejší konkurenci, kdy vycházelo třeba Final Fantasy XV nebo The Last Guardian.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama