Vývojáři Pokémonů chystají nový projekt
i Zdroj: Nintendo
Novinka Vývojáři Pokémonů chystají nový projekt

Vývojáři Pokémonů chystají nový projekt

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 3. 2017 16:12
Reklama

A ještě jednou se dnes podíváme do hájemství Nintenda. Pokud byste měli vyjmenovat nejslavnější herní série, které na jeho platformách vycházejí, ve vašem seznamu by určitě nemohly chybět jména, jako je Mario, Zelda, Metroid…a samozřejmě Pokémoni. V loňském roce vyšel na handheld 3DS nový díl, my se ale už nyní díváme spíše do budoucna a vyhlížíme oznámení nových dobrodružství roztodivných potvůrek pro Switch. A to je možná už docela blízko.

Japonská vývojářská společnost Game Freak, která má herní Pokémony na svědomí už od samého počátku v roce 1996, totiž nabírá nové zaměstnance pro konzolový projekt. Zájem je zejména o 3D CG designéry, kteří mají zkušenosti s tvorbou modelů postav na úrovni Wii U či PlayStation Vita v animačním a modelovacím programu Maya.

Nabídka práce specificky zmiňuje, že Game Freak hledá někoho, kdo bude schopen konzultovat projekt s programátory. Navíc se v inzerátu objevuje věta „Mátě šanci pracovat na vývoji světově proslulého RPG“. Adepti musí být schopni tvořit cartoonové postavičky, příšery a předměty. Kromě práce na modelech budou mít také na starost odstraňování bugů, práci s daty a podobně.

Značku, o níž se jedná, podle inzerátu všichni znají a práce na projektu by mohla být zásadní pro zájemcovu kariéru. S ohledem na to, že Game Freak ve svém portfoliu vyjma série Pokémon nemá žádná slavná jména, je velice pravděpodobné, že se chystá zbrusu nový díl, a to pravděpodobně na aktuální a ještě čerstvou konzoli. Očekáváme ale, že se objeví i na starším handheldu Nintendo 3DS. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama