Injustice či Mortal Kombat i na Switch?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Injustice či Mortal Kombat i na Switch?

Injustice či Mortal Kombat i na Switch?

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 3. 2017 10:38 5
Reklama

Studio NetherRealm vzniklo v roce 2010 a od té doby stačilo poslat na svět dva díly legendární bojovky Mortal Kombat a superhrdinskou, o něco méně brutální variaci Injustice. S blížícím se vydáním druhého dílu nás vývojáři zásobují informacemi o bojovnících, zajímavém RPG systému a v nedávné době i o tom, že ve hře budou přítomny mikrotransakce. Možná nás ale brzy čeká daleko zásadnější odhalení.

Ed Boon, jeden za zakladatelů studia a duchovní otec série Mortal Kombat totiž na Twitteru oslavil páteční Den svatého Patrika tak, že změnil podkladovou barvu loga konzole Nintendo Switch z červené na zelenou. Tento čin samozřejmě okamžitě rozpoutal vlnu spekulací o tom, že se Injustice objeví i na ještě čerstvém herním zařízení. Boon, NetherRealm Studios ani samo Nintendo tuto záležitost zatím nijak nekomentovali, zatím si ale neumíme představit jiný důvod zmíněného příspěvku na Twitteru.

Samozřejmě je také možné, že se namísto Injustice 2 na Switchi objeví starší Mortal Kombat X z roku 2015. S ohledem na brutalitu hry a obecně známé politice Nintenda bychom si ale přeci jen spíš vsadili na o poznání mírnější Injustice. Nebylo by to přitom poprvé, co se hry od NetherRealm Studios objevily na přenosném zařízení. Mortal Kombat z roku 2011 i první Injustice, která vyšla v roce 2013, se objevily na handheldu PlayStation Vita. A hrály se na něm přímo skvěle.

Injustice 2 je momentálně oznámena pro PlayStation 4 a Xbox One. Spolu s plnohodnotným titulem ale vyjde také doprovodná hra pro mobilní zařízení s operačními systémy iOS a Android. Vydání je naplánováno na 16. května letošního roku, žebříček hratelných hrdinů by měl obsahovat zhruba 30 postav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama