Obchod láká na říjnové vydání Assassina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obchod láká na říjnové vydání Assassina

Obchod láká na říjnové vydání Assassina

David Plecháček

David Plecháček

20. 3. 2017 12:40 15
Reklama

Vypadá to, že je jen otázkou dnů, maximálně několika týdnů, než Ubisoft oficiálně představí svůj další díl ze série Assassin’s Creed. A jelikož se prozatím k žádné činnosti nemá, činí za něj jiní. Dosud neznámý obchod WoG.ch stojí za leakem, podle kterého vyjde pokračování zabijácké série už letos v říjnu.

Švýcarský největší prodejce her, World of Games, na své stránky umístil položku Assassin’s Creed: Empire. Pokud dění kolem Ubisoftu sledujete pečlivě, je vám název Empire známý. Náznaky o tom, jak se titul bude jmenovat a také kde se bude odehrávat, se objevily už před rokem, konkrétně začátkem loňského ledna.

Tehdy server Kotaku přišel s tím, že nový díl nese označení Empire a jako první řekl, že vyjde po roční odmlce v roce 2017. Část toho se potvrdila – loni žádný díl, kromě remasterované kolekce, nevyšel. Tyto zprávy se také shodují s tím, co se objevilo na webu švýcarského prodejce. To může znamenat dvě věci – buď WoG.ch vycházel právě z těchto rok starých úniků, nebo má vlastní zprávy, které se přesně shodují s tím, co napsalo Kotaku.

Pokud platí druhá varianta, mohl by platit i zbytek, totiž zasazení do starověkého Egypta, a také fakt, že se série výrazně změní. Kotaku totiž kromě výše zmíněného tehdy uveřejnilo, že za delším vývojem stojí kompletní předělání principů série a vytváření zbrusu nových materiálů pro novou generaci her, které by měly být podobnější Zaklínači.

Nového Assassina najdete na WoG.ch ještě teď – jediné, co se změnilo, je datum vydání. Původně byl explicitně řečený říjen, zatímco teď se hovoří jen o posledním kvartálu letošního roku. Hojně se pochopitelně spekuluje i o platformách. Na zmíněném portálu je prozatím jen Xbox One, PS4 a PC verze, ale vzhledem k tomu, že mluvíme o Ubisoftu, je ve hře i Switch. Ten ale WoG nezmiňuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama