Quake představuje nového šampiona
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quake představuje nového šampiona

Quake představuje nového šampiona

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 3. 2017 10:11 1
Reklama

Vývojáři ze studií id Software a Saber Interactive na oficiálním webu představili další postavu Quake Champions, jak slibovali. Jmenuje se Scalebearer a na rozdíl od nedávno představené Nyx osloví především ty hráče, kteří upřednostňují hrubou sílu.

Jeho první speciální schopnost Bull Rush vám umožní doslova proběhnout nepřáteli a rozdrtit je na prach. Rozpliznout nepřátele vám ale dovolí i jeho pasivní abilita nazvaná příznačně Heavyweight. Po správně načasovaném rocket jumpu můžete protivníkovi přistát rovnou na hlavě a rozmáčknout ho jako červa.

Stejně jako Nyx se i Scalebearer objeví v blížící se uzavřené betě, do které už se můžete zkusit přihlásit. Scalebearer je vojevůdce agresivního národa, který si podrobil bezpočet světů. S jejich odcizenou technologií pak nestále posiloval své armády. Tak to šlo až do chvíle, kdy byl poražen rasou ovládají fázový posun. Právě k ní patří Nyx.

V dalších týdnech chtějí autoři představit nové šampiony i arény. Minulý týden jsme se dozvěděli o hře spoustu novinek včetně toho, že půjde o free-to-play titul s možností okamžitě ho za jednorázový poplatek upgradovat na klasickou plnou verzi. První ohlasy z akce PAX East, která se konala minulý týden v Bostonu, tvrdí, že navzdory novince v podobě odlišných zvláštních schopností pro každou postavu, jsou Champions stále klasický Quake.

Více podrobností o hře najdete v našich starších novinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama