DLC kampaň pro Sniper Elite nás bere na sever
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC kampaň pro Sniper Elite nás bere na sever

DLC kampaň pro Sniper Elite nás bere na sever

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 3. 2017 13:15
Reklama

Studio Rebellion už minulý týden nastínilo své rozsáhlé plány s další podporou akce Sniper Elite 4. Nyní se podíváme blíže na první část třídílné minikampaně nazvané Deathstorm. Úvodní epizoda nese podtitul Inception a vyjde už 21. března na PC, PS4 i Xboxu One.

Minikampaň Deathstorm je stejně jako tu původní možné hrát sólo i v kooperaci s kamarádem. Podpora pro dva hráče je tu od samého začátku až do konce. Z hlediska chronologie jsou události zasazeny po skončení příběhu Sniper Elite 4 a hned první mise nás vezme do chladného protředí severní Itálie do nacistické námořní základny.

Ta se stala nedávno cílem náletu a Karl Fairburne musí pomoci dokončit to, co letectvo začalo. Nicméně v pozadí všeho se skrývá ještě mnohem důležitější agenda. A ta se týká projektu Manhattan, jehož cílem byla snaha Američanů vyvinout jadernou bombu. Vy k tomuto snažení zřejmě musíte přispět a získat kriticky důležitý tajný balíček s krycím jménem Deathstorm.

Na konci dubna by pak na první kapitolu měla navázat dvojka s podtitulem Infiltration a v rozmezí května až června dorazí závěrečná část pod názvem Deathstorm Part 3: Obliteration.

Nicméně 21. března nevyjde jen úvod nové minikampaně, ale i další placený a bezplatný obsah. Night Fighter Expansion Pack bude obsahovat tři nové zbraně, novou kamufláž a nové skiny postav. Zdarma pak všichni hráči obdrží nový mód Elimination. Režim pro dva týmy a až dvanáct hráčů spočívá v tom, že po zabití nenásleduje respawn ani definitivní smrt, ale musíte čekat, dokud někdo z vašich parťáků nezabije soupeře. A tak do pokračuje, dokud jeden z týmů nepřijde o všechny hráče.

Zdarma bude i nová multiplayerová mapa Night Woods. To bude platit i pro všechny další mapy a módy, čímž si Rebellion hlídají, aby se komunita hráčů prostřednictvím expanzí zbytečně netříštila.

Více podrobností o celém plánu na placená i bezplatná rozšíření si můžete přečíst v naší předcházející novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama