Uzavřená beta LawBreakers startuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uzavřená beta LawBreakers startuje

Uzavřená beta LawBreakers startuje

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 3. 2017 15:58
Reklama

První z více plánovaných uzavřených betatestů LawBreakers, nové akce z produkce slavného designéra Cliffa Bleszinského přezdívaného CliffyB, startuje již dnes odpoledne. O samotném plánovaném spuštění bety jsme vás přitom informovali sotva před pár dny u příležitosti toho, kterak CliffyB svůj nový titul obhajoval ve srovnání s konkurencí.

Gravitaci popírající zápasy tedy počínaje dneškem budou moci vybraní šťastlivci zkoušet až do pozdních ranních hodin v pondělí. Pozvánka přitom v první žadě míří ke všem těm hráčům, kteří se v minulosti zúčastnili uzavřeného alfatestu. Nově se k pozvaným přidává část těch, kteří se pokoušeli o přístup již do alfy hry a nedostalo se na ně v prvním kole a stejně tak platí to, že kdokoli se registruje nyní a náhodou se na něj nedostane, tak tím zvýší své šance na případné příští kolo.

K tomu by minimálně jednou každopádně dojít ještě mělo a můžeme se údajně spolehnout i na to, že v plánu je ještě i betatest otevřený, ve kterém si budou moci tento titul vyzkoušet všichni zájemci. Stále však platí to, že hra míří zatím pouze na PC, konzolové edice ale do budoucna prý vyloučené určitě nejsou.

Tak jako tak se nyní všichni dočkáme řady záběrů přímo ze hry – tým Boss Key Productions opouští od robustních licenčních ujednání a vybraní šťastlivci tímto budou moci hru dle vlastního uvážení streamovat, pořizovat obrázky a všeobecně tak svůj zážitek sdílet s celým světem.

Plná verze hry by následně měla vyjít ještě v průběhu letošního roku a dle předchozích slibů přinese pouze on-line klání – kampaně jsou totiž dle známého videoherního designéra příliš drahé a jsou již přežitkem. Nakolik se toto ukáže být pravdou a zda především hra dokáže ustát tvrdou konkurenci vedenou akcí Overwatch, to ukáže až čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama