King of the Hill přichází do Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka King of the Hill přichází do Uncharted

King of the Hill přichází do Uncharted

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 3. 2017 10:15
Reklama

Do on-line složky Uncharted 4: A Thief’s End dorazí staronový režim King of the Hill. Ten se ve hře přitom již v minulosti objevil, tvůrci jej však v dříve přinesli pouze ve formě časované události, jež neměla dlouhého trvání. Od pátka 17. března však bude režim dobývání strategických bodů ve hře přítomen již napořád.

King of the Hill bude k dispozici zdarma všem hráčům Uncharted 4 a doprovodí jej aktualizace s označením 1.21, což vývojáři potvrdili v rámci uplynulého živého streamu ze hry. Režim každopádně přinese boj o rotující strategické body, o něž se budou neustále přetahovat dva soupeřící týmy. Obsazením aktuálně zvoleného bodu to však ještě neskončí a prohrávající tým dostane po uplynutí časového limitu ještě druhou šanci – na mapě se objeví takzvaný bod vítězný a o ten se opět musí oba týmy utkat. Jestliže jej získá tým aktuálně vedoucí, nastane konec hry, v opačném případě ale dostane původně prohrávající tým druhou šanci v podobě další možnosti zápasu o vítězství.

Vedle nového režimu s výše popsanou zápletkou do hry přistane i trojice nových zbraní a k nim i skiny postav inspirované komiksemThe Last of Us a jestliže se tedy těšíte na nový obsah, tak nezapomeňte konzoli i hru během zítřka zapnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama