Dokument o sérii THPS je na Indiegogo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dokument o sérii THPS je na Indiegogo

Dokument o sérii THPS je na Indiegogo

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 3. 2017 09:05
Reklama

Na konci ledna jsme vás informovali o tom, že legendární skejťák Tony Hawk, který je velmi dobře znám i v herním světě díky kdysi slavné sérii Tony Hawk’s Pro Skater, dost možná chystá novou hru, která ale nevznikne pod hlavičkou Activision. Nepůjde tedy o další díl Pro Skateru, který se po báječných začátcích propadl s posledním dílem na totální dno.

Ve spojitosti s touto zprávou se ale také objevily informace o chystaném dokumentárním filmu, který by měl pokrýt historii slavné herní značky. Pracuje na něm YouTuber s přezdívkou Icebears4ever, důležité ale je, že se na tvorbě podílí i dlouholetý producent herní série Ralph D’Amato. Snímek má nést název Pretending I’m a Superman podle jedné z nejikoničtějších písní soundtracku prvního dílu.

 Podle informací servergu Kotaku nyní autoři dokumentu spustili crowdfundingovou kampaň na platformě Indiegogo. Fanoušky žádají o 75 tisíc dolarů, v době psaní tohoto článku dokázal projekt vybrat něco málo přes 5 tisíc dolarů. Do konce ale zbývá celý měsíc, a navíc je cíl flexibilní, tvůrci tedy dostanou peníze bez ohledu na to, jestli dosáhnou na stanovenou částku.

V popisu projektu vzpomíná D’Amato na roky strávené ve vývojářském týmu Neversoft, na samotné počátky slavné herní značky a na všechny, kteří se na ní podíleli. Slibuje, že v dokumentu zazní hlas celé řady z nich, stejně tak se můžeme těšit i na rozhovory se slavnými skateboardisty, kteří hrám propůjčili svou podobu. Kromě titulního Tonyho Hawka to bude třeba Rodney Mullen.

Momentálně je dokumentární snímek hotov ze zhruba 20 procent. Zbylých 80 je třeba pokrýt z příspěvků fanoušků, kompletní dílo by mělo spatřit světlo světa na podzim příštího roku. Pokud ale přispějete, je pravděpodobné, že první verzi vám autoři zpřístupní již v květnu 2018. Kampaň nabízí rozličné odměny, pokud přemýšlíte o příspěvku, můžete ji nalézt pod tímto odkazem. Doplňuje ji i trailer, díky němuž si o projektu můžete udělat lepší představu. Obsahuje záběry z her, rozhovory s vývojáři a samozřejmě i skladbu Superman od kapely Goldfinger. 

Pretending I'm a Superman: The Tony Hawk Video Game Story - Indiegogo Trailer from Pretending I'm a Superman Doc on Vimeo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama