Známe první dubnovou hru z PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe první dubnovou hru z PS Plus

Známe první dubnovou hru z PS Plus

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 3. 2017 15:55 6
Reklama

PlayStation Blog nás před malou chvílí překvapil informací, že první dubnovou hrou pro předplatitele programu PlayStation Plus bude akce Drawn To Death. Jejím autorem je americký designér David Jaffe, který proslul díky sériím Twisted Metal a God of War.

To je ale překvapení. Pokud si platíte PS Plus, za Drawn To Death nemusíte dát už ani korunu navíc. Hra bude přitom 4. dubna v této službě debutovat. Multiplayerová 3rd person akce pro čtyři hráče je stylizovaná do podoby čmáranic ze školního sešitu, pohání ji engine Unity a míří exkluzivně na PS4.

Pokud si službu nepředplácíte, za hru dáte 20 dolarů. Premiéru bude mít ve stejný den pro všechny. Arénová střílečka-mlátička nabídne šest hratelných postav a bláznivé zbraně. Samotný Jaffe připustil v příspěvku na blogu, že se v posledních měsících musel hodně přemáhat, aby nevykecal, jak to se hrou bude, když hráči navrhovali, že by se Drawn To Death skvěle hodila do PS Plus.

Na Drawn To Death studio The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency pracovalo skoro tři roky. Hra byla oznámena na akci PlayStation Experience v prosinci 2014.

Na zbytek her, respektive jejich oznámení si zatím musíme počkat. V tuto chvíli si můžete aktivovat hry Tearaway Unfolded, Disc Jam, Disc Jam nebo Earth Defense Force 2025.

Více informací o Drawn To Death najdete v nejnovějším příspěvku na PlayStation Blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama