What Remains of Edith Finch vyjde v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka What Remains of Edith Finch vyjde v dubnu

What Remains of Edith Finch vyjde v dubnu

David Plecháček

David Plecháček

15. 3. 2017 14:16
Reklama

Pamatujete na The Unfinished Swan? Autoři ze studia Giant Sparrow před více než dvěma lety oznámili novou hru What Remains of Edith Finch, která sleduje osudy prokleté rodiny Finchů. Dnes jsme se konečně dozvěděli, kdy hra vyjde.

What Remains of Edith Finch je kolekce příběhů několika členů rodiny ve severoamerickém státě Washington. Hráči se zhostí role Edith, která bude prozkoumávat rodinné sídlo a bude hledat jednotlivé příběhy, které jí pomohou odhalit rodinné tajemství. Hratelnost i atmosféra by se měla lišit v závislosti na tom, čí osud bude v té chvíli sledovat.

Hra byla představena na akci PlayStation Experience, tehdy jí měla distribuovat samotná společnost Sony. Ta jí ale po čase odložila a What Remains of Edith Finch nově vydává vydavatelství Annapurna Interactive. Díky tomu se titul objeví vedle PS4 i na osobních počítačích.

Cena by se měla pohybovat okolo dvaceti dolarů, tedy okolo pěti set korun. Pokud si ji na PlayStationu předobjednáte, obdržíte dvacetiprocentní slevu. Na zajímavou novinku se můžete těšit už v dubnu, konkrétně 25. dne v měsíci. Podívejte se na zatím poslední trailer z PSX 2016. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama