Klient testu Splatoon 2 vyjde s předstihem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Klient testu Splatoon 2 vyjde s předstihem

Klient testu Splatoon 2 vyjde s předstihem

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 3. 2017 08:46
Reklama

Už v únoru jsme vás informovali o tom, že chystané pokračování multiplayerové stříkačky Splatoon se dočká otevřeného testu. Hra, která zatím nemá přesné datum vydání, ale na trhu by se měla objevit letos v létě, je jedním z mála větších titulů, které byly na novou konzoli Nintendo Switch dosud oznámeny. Pokud si ji chcete vyzkoušet, pomalu můžete začít žhavit své nové herní zařízení.

Test sice připadá až na příští víkend, konkrétní časy si můžete ověřit v této starší novince, ale klienta si podle všeho mohou hráči stáhnout již nyní. Stačí, aby se přihlásili do Nintendo eShopu a vyhledat položku Splatoon 2 Global Testfire. Na japonském i severoamerickém eShopu je již klient k dispozici, do toho evropského by měl přibýt v nejbližší době.

Víkendový test nebude fungovat tak, jak jsme běžně zvyklí, tedy bez časového omezení. Namísto toho bude rozdělen do několika hodinových úseků, rozprostřených od 24. do 26. března. Pokud se tedy plánujete zúčastnit, určitě si dopředu ověřte, kdy bude hraní dostupné, abyste svou šanci nepromarnili. K vyzkoušení budou nové zbraně, mapy a celá řada novinek, které druhý díl přinese.

Původní Splatoon vyšel v roce 2015 a v naší recenzi si od Vojty vysloužil hodnocení 3/5. Zábavná a originální hra bohužel trpěla nedostatkem obsahu. Ten sice v měsících od vydání doplnily nové mapy, doufejme ale, že se v případě druhého dílu, který působí spíše jako lehce vylepšená jednička, vývojáři poučí a naservírují hráčům pořádně nabitý titul. Switch takové hry potřebuje jako sůl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama