Filmový Assassin měl původně skončit jinak
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmový Assassin měl původně skončit jinak

Filmový Assassin měl původně skončit jinak

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 3. 2017 10:40 8
Reklama

Od filmové adaptace herní série Assassin’s Creed jsme čekali mnohé, Ubisoft se před vydáním snímku postaral o značnou informační kanonádu a filmu věřil tak moc, že billboard s jeho motivem umístil i do virtuálního San Francisca ve Watch Dogs 2. Výsledek byl ale nakonec poměrně skličující a Assassin’s Creed se postavil do dlouhé řady filmů podle her, které stačí vidět jednou, a i to je možná až příliš. Skoro tři měsíce po premiéře se nyní dovídáme o tom, že snímek mohl mít úplně jiný konec.

Jak se asi dá očekávat, následující řádky budou obsahovat spoilery, pokud jste tedy film ještě neviděli a jeho zhlédnutí plánujete, přistupujte jen na vlastní nebezpečí. Ve verzi, která běžela v kinech, prchá na konci hlavní hrdina Callum Lynch, ztvárněný Michaelem Fassbenderem, spolu s několika dalšími testovacími subjekty z výzkumného centra organizace Abstergo. Původně mělo ale vše dopadnout úplně jinak.

Podle informací serveru Collider měl uniknout je samotný Lynch, nikdo další v původním konci nepřežil. Tato verze se ale testovacím skupinám diváků nelíbila, a proto se studio rozhodlo závěr změnit. Alternativní konec by měl být dostupný, až snímek vyjde na Blu-ray a DVD. Verze z obchodů by měla obsahovat přes 90 minut bonusů. Ve videu níže režisér Justin Kurzel změnu zakončení vysvětluje. 

Ačkoli je po stránce kvality filmový Assassin nepříliš přesvědčivý, v kinech celosvětově vydělal více než 211 milionů dolarů. Pouhá čtvrtina tohoto čísla pochází z kin ve Spojených státech, zbylých 157 milionů dolarů pak pochází z ostatních trhů. Momentálně se pracuje na pokračování, které by podle dřívějších zpráv nemělo být posledním. Opět se v něm setkáme s Michaelem Fassbenderem a podle všeho by se měla znovu objevit i Marion Cotillard v hlavní ženské roli. Co se týče herní série, kromě několika náznaků, že se příští díl vrátí zpět do hlubší historie, přesněji do antického Řecka nebo starověkého Egypta, zatím nemáme žádné oficiální informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama