Capcom v dubnu vydá kolekci Disney her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom v dubnu vydá kolekci Disney her

Capcom v dubnu vydá kolekci Disney her

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 3. 2017 15:57 2
Reklama

Japonská herní společnost Capcom nás sice letos v lednu potěšila sedmým dílem legendární hororové série Resident Evil, jinak to ale při pohledu na její aktuální snažení vypadá, že většinu svých sil věnuje remasterům starších úspěšných titulů. Nejinak je tomu i v případě aktuálního a notně překvapivého oznámení další kolekce.

Jak už sám název napovídá, Disney Afternoon Collection bude sbírkou titulů, v nichž hlavní roli hrají slavné postavičky od Disneyho. Nejde však o nové tituly, nýbrž o remastery starých klasik z NES. V balení naleznete šestici her, mezi které patří Chip ‘n Dále Rescue Rangers 1+2, DuckTales 1+2, Darkwing Duck a TaleSpin. Všechny tyto hry si nyní budete moci užít s podporou HD, přítomny ale budou i retro filtry, abyste se mohli pohodlně vrátit do dětství.

Hry budou opatřeny několika novinkami, jako je třeba funkce Rewind, díky níž můžete vracet čas a napravovat tak svoje chyby. Veteráni ohrnou nos, nováčků může tahle funkce ušetřit nemalou frustraci. Přibyde také Boss Rush režim a Time Attack, oba tyto módy navíc dostanou své vlastní žebříčky, abyste mohli soupeřit s ostatními hráči. Mimo to bude kolekce obsahovat i takzvané Museum, čili kompilaci zajímavých informací a materiálů z historie těchto her.

Kolekce vyjde 18. dubna na PC, PS4 a Xbox One. Stát bude necelých 20 eur, tedy v přepočtu zhruba 540 korun. Ačkoli to za sadu pekelně starých her není zrovna málo, je třeba připomenout, že v programu Virtual Console od Nintenda jsou tyto hry ještě dražší. Pokud si tedy nevlastníte NES a původní cartridge a chcete zavzpomínat na časy, kdy jste se každé víkendové ráno hrnuli k televizi, kde běžely Kačeří příběhy nebo Rychlá rota, je tato kolekce zřejmě nejpohodlnějším způsobem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama