Call of Duty slaví Den svatého Patrika
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty slaví Den svatého Patrika

Call of Duty slaví Den svatého Patrika

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 3. 2017 12:04 3
Reklama

Svátek svatého Patrika sice nemá v naší domovině dlouhou tradici, v posledních letech tu však dokonale zdomácněl, ostatně jako jakákoli jiná příležitost, díky které si člověk může ospravedlnit nezřízenou konzumaci alkoholických nápojů. Slaví se ale i ve hrách, takže jestli máte raději Call of Duty než irskou whiskey a zelené pivo, určitě vás potěší následující zpráva.

Společnost Activision totiž oznámila akci Operation: Shamrock & Awe, jejíž ústředním tématem je samozřejmě právě oslava svátku svatého Patrika. Event se týká loňského remasteru čtvrtého dílu série Call of Duty s podtitulem Modern Warfare a trvat bude celé tři týdny, tedy až do 3. dubna. A co tato veselice hráčům přinese?

Předně to bude nová bezplatná mapa Daybreak, která ale vlastně není tak úplně nová. Jedná se o přepracovaný Downpour, kde ale najdete spoustu čtyřlístků, zářivou duhu a dekorativní leprikóny. Kromě toho se ve hře také objeví nové tematické Dropy, každý týden, kdy akce běží, si můžete vyzvednout jeden. Do hry také přibydou nové zbraně, skiny, emblémy a tak dále. To vše samozřejmě s tématikou svatého Patrika a Smaragdového ostrova.

Odemknout si můžete i nového drsného hrdinu, kapitána Gravese. Musíte ale posbírat všechny dostupné odměny ještě předtím, než event skončí, poté už Graves nebude k mání. V průběhu akce mají být odhalena ještě další překvapení, pokud jste tedy šťastnými majiteli Call of Duty: Modern Warfare Remastered, máte o důvod víc se do hry znovu podívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama