Syberia III bude česky na PC i konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Syberia III bude česky na PC i konzolích

Syberia III bude česky na PC i konzolích

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 3. 2017 10:24 1
Reklama

Společnost Comgad, která u nás distribuuje adventuru Syberia III od francouzského studia Microïds, má dobré zprávy pro všechny hráče, kteří nedají dopustit na české lokalizace. Hra se dočkala oficiálního překladu, který se neomezí jen na PC verzi, ale bude k dispozici rovněž na konzolích.

Hra u nás vychází už 20. dubna. Kromě klasické verze vstoupí v tu chvíli do obchodů i D1 edice, která navíc obsahuje oba předchozí díly. Na tu si ale mohou dělat zálusk jen PC hráči.

To sběratelka bude dostupná pro všechny platformy. Kromě hry samotné obsahuje i sošku Kate Walkerové, dvacetistránkový komiks, šedesátistránkový artbook, digitální soundtrack, plakát a dvě litografie. To vše v elegantním balení. Sběratelská edice na PC kromě trojky stejně jako D1 edice nabídne i první dva díly.

Po hře Lego Worlds od Traveller's Tales a Warner Bros. Interactive Entertainment tak jde v krátké době po sobě už o druhý větší titul s oficiální českou lokalizací. Sanbox Lego Worlds vyšel už minulý týden na PC, PS4 a Xbox One. Hru u nás distribuuje Cenega. Verze pro Switch doazí později a bude hodně zajímavé zjistit, zda i ona bude opatřena českým překladem.

O Syberii III jsme v posledních týdnech psali několikrát. Více informací o hře najdete ve starších novinkách. Na lokalizaci i dlouho odkládaný titul, který je ve vývoji už od roku 2009, se můžete naladit prostřednictvím traileru, který už je opatřen českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama