Stahujte demoverzi remaku Pathologicu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte demoverzi remaku Pathologicu

Stahujte demoverzi remaku Pathologicu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 3. 2017 11:43 1
Reklama

Pamětníci originální a již od prvních minut na jednu stranu také vyloženě podivné adventury Pathologic se brzy dočkají významné novinky v podobě komplexního remaku původní hry. Ta sice nedávno dorazila i v podobě prostého HD portu na moderní hardware, ta pravá zábava však zřejmě teprve začne a navnadit by vás mohl nejen nový trailer, ale i čerstvě zveřejněná hratelná demoverze hry.

Ta představuje první ochutnávku toho, co během podzimu dorazí na PC i na konzole a je rovněž ukázkou toho, k čemu měli dříve k dispozici pouze ti, kteří hru podpořili v rámci předcházející crowdfundingové kampaně.

Demoverze jménem The Marble Nest má být věrohodnou ukázkou jedinečné a neskonale ponuré atmosféry hry, jež si již před jedenácti lety kladla za cíl prověřit vlastnosti lidské psychiky i celkové lidské schopnosti, a to na pokraji netušené katastrofy. Ta bude mít v případě hry podobu smrtelného moru, se kterým je zapotřebí v kůži jednoho ze tří dostupných a zcela odlišných léčitelů bojovat.

Čas se přitom bude nebezpečně krátit – příběh hry se bude odehrávat v pouhých 12 dnech a záhy začne být jasné, že rozhodně nebude možné všechny zachránit. Pravděpodobně největší devizou hry přitom budou prvky sociálního thrilleru a survival her. Svět titulu přitom je poset roztodivnými postavami a každá na nadcházející katastrofu reaguje po svém, jak na to zareagujete vy, to bude jen ve vašich rukách, nesmíte však nikdy zapomínat ani na své vlastní potřeby. Jak z toho tedy vyjdete, to je otázkou. Drobnou nápovědu každopádně můžete ochutnat na Steamu v podobě oné hratelné demoverze hry již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama