Nástupce Chivalry brzy vstoupí do bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nástupce Chivalry brzy vstoupí do bety

Nástupce Chivalry brzy vstoupí do bety

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 3. 2017 13:29 2
Reklama

Vývojáři z malého kanadského týmu Torn Banner Studios, kteří mají na kontě nezávislý hit Chivalry: Medieval Warfare, už nějaký čas kutí další podobnou hru. Jmenuje Mirage: Arcane Warfare a byla k vidění na akci PAX East 2017 v Bostonu.

Studio v roce 2010 založili nadšenci, kteří pracovali na modifikaci Age of Chivalry pro Half-Life 2. První komerční počin Chivalry: Medieval Warfare z roku 2012 zaznamenal velký ohlas (i když pozdější konverze od jiného týmu pro konzole se moc nepovedla) a zlé nebylo ani samostatné rozšíření s podtitulem Deadliest Warrior. Loni v březnu pak Torn Banner Studios ohlásili, že pracují na nástupci Chivalry jménem Mirage: Arcane Warfare, který nabídne podobnou hratelnost, ale výraznější stylizaci a fantastické prvky.

V akci hru představuje nové jedenáctiminutové gameplay video, které kořeny Chivalry rozhodně nezapře. Uvidíte v něm mapy Courtyard a Falcon Ridge pro TDM, které doplní už dříve představenou mapu Academy z módu Team Objective.

Pár dní zpátky autoři představili také mapu Sunken City. Video z ní najdete rovněž níže. Půjde hrát v módech Team Deathmatch a Capture Point a objeví se v uzavřené betě, která odstartuje už 27. března. Instantní přístup do ní vám zaručí předobjednávka hry na Steamu.

Mirage: Arcane Warfare vyjde ještě letos. V této multiplayerové akci se mísí klasické souboje s magií. K dispozici je šest různých tříd bojovníků, mezi něž patří mágové i asasíni. Na internetu se objevila i čerstvá porce lákavých screenshotů. Hra zatím míří jen na PC.

Více informací o samotné hře najdete na oficiálním webu Mirage a stránkách studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama