V Grave Chase si z částí těl složíte armádu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Grave Chase si z částí těl složíte armádu

V Grave Chase si z částí těl složíte armádu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2017 18:50
Reklama

Na Steam Greenlight zamířila nenápadná nezávislá adventura Grave Chase, jejíž potenciál je minimálně po stránce námětu rozhodně zajímavý. Grave Chase je retro adventurou kombinující 2D grafiku a pixel art a zároveň také titulem, v němž se převtělíte do kůže hocha, anebo dívenky. Oba jsou přitom čerstvými sirotky.

Jejich rodiče totiž zabil zlotřilý hrobník, který si rád přidělává práci a aktivně své klienty vyhledává, a to za pomocí úkladně promyšlených vražd. Ta poslední se mu však šeredně vymstí, neboť jej při aktu zákeřné vraždy jednoho páru rodičů spatří dvojice čerstvých sirotků. Tito se však pochopitelně rozhodnou své rodiče pomstít a vydávají se na zteč.

Jednoduché to ovšem není – je říjen, Halloween se blíží a 31 úrovní rozdělených do celého měsíce října poskytne vzrůstající obtížnost, neustálý přísun nových nepřátel a především neustálou hrozbu v podobě onoho hrobníka. Ten své pozemky neustále hlídá za pomocí lucerničky a není přitom jistě nutné podotýkat, že nalezení sirotka může znamenat mrzký konec jedněch nadějí.

Ve čtyřech herních režimech se tedy budete muset v kůži jednoho ze sirotků vydávat na hřbitov a za pomocí lopaty trestat menší nepřátele a hlavně vesele kopat. Morbidní zápletka hry totiž spočívá v tom, že ten druhý zvolený sirotek zůstává doma a za pomocí vědy ony na hřbitově vyzobané části těl skládá v unikátní celky a ve vlastní armádu, jež má za cíl zastavit mrtvolné bezpráví.

To je k zápletce asi tak vše podstatné a pokochat se nadále můžete potemnělým trailerem, který nadále láká na celkovou atmosféru hry. Ta mimo atraktivní umrlčí náplně slibuje mimo jiné přinést na PC a na Mac i podporu gamepadu, až 50 achievementů a unikátní power upy.

Jestliže se tedy rozhodnete hru podpořit a vztyčíte pro ni v rámci služby Steam Greenlight svůj palec, tak vás zároveň může těšit to, že tento titul je již hotový a pokud u komunity zaboduje, tak na Steam zamíří okamžitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama