Pokračování Rocket League jen tak nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokračování Rocket League jen tak nebude

Pokračování Rocket League jen tak nebude

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2017 09:50 2
Reklama

Jeremy Dunham, viceprezident týmu Psyonix, v rozhovoru pro Kinda Funny Games veřejnosti sdělil, že akční závodní a bojová arkáda Rocket League oslovila již na 10,5 milionu platících zákazníků a základna hráčů prý neustále roste.

To v praxi znamená, že se do hry již registrovalo na 29 milionů hráčů (rozdíl cifer je vytvořen hráči ve splitscreenu a těmi, co hru obdrželi v rámci PS+). Čtvrtina z těch, tedy něco málo přes 7 milionů, přitom kupříkladu byla aktivní v únoru. Takový úspěch mimo jiné dle Dunhama znamená, že hra bude podporovaná i nadále a v následující dohledné době nehrozí, že by se tvůrci rozhodli herní komunitu roztříštit vydáním dílu nového. Nehodlají prý hráčům sdělit, že jejich dosavadní snahu budou ignorovat a nebudou po nich chtít přesun ke hře nové, naopak. V Psyonixu se prý zamýšlejí nad tím, co do hry přidat ještě v následujícím období až dvou let a vysílají tím hráčům jasnou zprávu – jestliže v tom jedou s nimi, tak i oni je budou podporovat i nadále.

Z pohledu byznysu je pak zajímavé Dunhamovo prohlášení o smlouvách s vydavateli – v pravidelných intervalech se prý vývojářům ozývají vydavatelské domy s žádostí o spolupráci, nicméně zde se stále nic neformuje. Rocket League totiž se svým úspěchem stále generuje obstojné finance a díky tomu jsou tvůrci stále schopni fungovat samostatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama