Nové záběry z druhého DLC pro Dark Souls III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z druhého DLC pro Dark Souls III

Nové záběry z druhého DLC pro Dark Souls III

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 3. 2017 12:45 1
Reklama

Loni touhle dobou mnozí z nás, mě nevyjímaje, netrpělivě očekávali příchod třetího dílu série Dark Souls, který měl celou ságu uzavřít. Udělal to však jen napůl a skutečný závěr si nechal až do svých přídavků. První již máme zdárně za sebou a jeho vcelku krátká délka a nepříliš bohatý obsah fanoušky ještě více ponoukly k netrpělivému vyhlížení toho druhého.

Finální návštěva světa Dark Souls byla oficiálně představena na konci ledna. DLC ponese název The Ringed  City a dočkat bychom se ho měli už za pár týdnů, konkrétně 28. března. Vývojáři nám jako obvykle slibují nové zbraně, zbroje, kouzla, lokace, nepřátele a hlavně bossy. Především ale doufáme, že Hidetaka Mijazaki odkryje karty a tentokrát už skutečně odpoví na všechny palčivé otázky. Jinak je totiž možné, že zůstanou nezodpovězeny navždycky.

V DLC budeme pronásledovat rytíře-otroka Gaela, který nás posledně nalákal do mrazivého světa Ariandelu. Naše putování nás zavede až na samotný a doslovný konec světa, kde se nachází bájeslovné Prstencové město. Lokace Dreg Heap, kterou znáte z obrázků, je místem, kde se snoubí mnoho rozkvetlých a zase padlých civilizací na jednom místě a silně připomíná Kiln of the First Flame z původní hry.

Na internet se nyní dostalo poměrně obsáhlé video z průchodu novou oblastí a také záběry ze souboje s jedním z bossů. Také se můžete podívat na speciální funkci nové Akvamarínové dýky. V příštím týdnu by mělo vydavatelství Bandai Namco odhalit další detaily. Pokud jste ovšem skutečnými fanoušky hry, stojíte před zásadním dilema. Chcete okamžitě vidět vše, co se kolem hry šustne, nebo si raději počkáte na vlastní průchod a tajemství objevíte sami? Volba je jen na vás, videa si proto pusťte na vlastní nebezpečí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama