Třetí epizoda Walking Dead vychází již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí epizoda Walking Dead vychází již brzy

Třetí epizoda Walking Dead vychází již brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2017 17:49 3
Reklama

Třetí epizoda třetí sezóny herní inkarnace ságy The Walking Dead se pomalu ale jistě přiblížila svému vydání a první dvě naráz vydané epizody záhy dostanou pokračování – třetí část vyprávění s podtitulem Above the Law vychází na PC, PS4, Xbox One, iOS a Android již 28. března.

Oznámení přichází z výstavy PAX East z amerického Bostonu a i tentokrát bude hlavní roli v příběhu sehrávat prémiová postava třetí série – Javier. Ovšem jak již napovídá v rámci výstavy a mimo jiné i na Twitteru uveřejněná ukázka, tak i tentokrát se dostane ke slovu veteránka prvních dvou sezón – vlivem okolností a díky zombie apokalypse předčasně vyspělá Clementine.

Recenzi prvních dvou epizod si můžete přečíst zde, třetí sezónu jakožto celek si pak můžete mimo jiné předobjednávat i na Xzone. K samotnému odhalení třetí sezóny přitom došlo již před více než rokem a bližšího představení se třetí sága vyprávění dočkala až v rámci loňské E3. Samotná série je přitom s námi ve své herní podobě již takřka pět let – první díl první sezóny vyšel v dubnu roku 2012 a od té doby také můžeme sledovat příběh kdysi křehké a drobné Clementine. Osud té se přitom již od počátku protkává s příběhy povědomými jak ze světoznámého seriálu, tak i z původní komiksové předlohy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama