Projděte si Tempest z Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Projděte si Tempest z Mass Effectu

Projděte si Tempest z Mass Effectu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2017 08:30
Reklama

Jestliže se neobáváte nějaké dalšího předčasného odhalení náplně nového Mass Effectu, tak se nyní můžete podívat na další z řady vydání předcházejících videí. To pochází, stejně jako dvě z včerejších ukázek, z produkce magazínu IGN a představuje vůbec první z pohledů na další z integrálních částí hry. Tentokráte jde o procházku korábem Tempest.

Stejně jako v původní trilogii všechny prezentované verze Normandy i zde Tempest nabídne dostatek vyžití i mezi jednotlivými misemi. A i v tomto případě dojde zejména na četné dialogy s jednotlivými členy posádky (a s některými samozřejmě bude možné i pošpásovat). Tímto způsobem bude možné získat dodatečné informace nejen o nich samotných, ale i o případných dalších misích.

Ve videu můžete zároveň vidět sympatickou novinku tu, že z oken korábu okamžitě a v reálném čase vidíte, ve které části Andromedy se Tempest právě nachází. Stejně tak budete moci z tepla své lodi promýšlet i taktickou část soubojů a upravovat svoji výbavu i vozítko pro planetární průzkum.

Video každopádně za doprovodu komentáře odhaluje řadu dalších detailů a láká na živou loď plnou charakterů i drobných aktivit, jež si budete moci vyzkoušet již 23. března. V případě předplatného prémiové služby EA Access se pak dočkáte přednostního přístupu, ten však bude mít svá specifika a omezení. Připomenout pak ve finále můžeme ještě hardwarové nároky a další novinky, jež naskýtá naše karta hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama