FlatOut 4 vychází již příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FlatOut 4 vychází již příští týden

FlatOut 4 vychází již příští týden

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2017 10:23 7
Reklama

Patrně jediné prvky alespoň vzdáleně připomínající realismus, jež nový FlatOut nabídne, se budou zřejmě týkat destrukce samotných vozů a bezprostředního okolí tratí. Jinak se bude opět zjevně jednat o čistokrevnou arkádu, v níž půjde o to zvítězit na úkor toho druhého. A pokud se přitom protivník rozšlehá o kmen neporazitelného stromu, tak jedině dobře.

Alespoň to nám slibuje aktuální trailer, který rovněž připomíná blížící se datum vydání. Hra dle původních slibů stihne vyjít ještě v březnu a FlatOut 4: Total Insanity tak dorazí na konzole (PS4 a Xbox One) již 17. března. Tehdy se můžete těšit nejen na tradiční závodění okořeněné o všudypřítomnou destrukci, ale těšit se budete moci rovněž z návratu kaskadérského režimu, ve kterém bude možné si s vlastním avatarem zahrát golf, beer pong, anebo likvidovat obrovský hrad z kostek.

Vedle toho každopádně čtvrtý díl hry nabídne 20 tratí, demoliční derby, multiplayer až pro 8 hráčů, herní režimy se zbraněmi, kariéru, 27 upravitelných vozů a další speciality. Pro bližší detaily můžete zavítat například na web hry, do vydání hry již každopádně příliš mnoho času nezbývá a předobjednávat můžete například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama