Mario Kart 8 Deluxe v novém traileru
i Zdroj: Nintendo
Novinka Mario Kart 8 Deluxe v novém traileru

Mario Kart 8 Deluxe v novém traileru

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 3. 2017 14:32 1
Reklama

Jedním z titulů, na které se určitě velká řada novopečených majitelů konzole Nintendo Switch těší, je Mario Kart 8 Deluxe. A to zejména v případě, že nedisponovali některým z dřívějších herních systémů tohoto výrobce a nemohli si tedy tuto letitou značku vyzkoušet. Mario Kart je hlavně v multiplayeru neuvěřitelně zábavnou hrou a Nintendo nyní vylepšenou verzi dosud posledního dílu blíže představuje v novém traileru.

Hned na první pohled je jasné, že Mario Kart 8 vypadá na Switchi prostě skvěle. My sami jsme si ostatně měli možnost hru vyzkoušet na pražské předváděcí akci a technické zpracování nás zaujalo už tam. Postavičky z nejslavnějších sérií od Nintenda jsou tu prostě jako živé a divoké závodění na roztodivných strojích je krásně ostré a plynulé.

Trailer se z větší části věnuje přepracovanému Battle režimu, který není ani tak o samotném závodění, jako spíš o snaze vyřadit protivníka ze hry za pomoci mírného násilí. Zatímco v původním Mario Kart 8 si tento mód vysloužil nemalou kritiku, nová verze přichází s celou řadou zásadních úprav a přináší také hned několik variací. Zahrát si můžete Balloon Battle, Shine Thief, Renegade Roundup, Coin Runners nebo Bob-omb Blast. Navíc lze nově hrát na osmi dedikovaných tratích namísto dost omezené nabídky zmenšených běžných tratí z verze pro Wii U.

Trailer také potvrzuje, že miniaturní volant, do nějž lze vložit ovladač Joy-con a využít jej jako ovládací periferii, bude k dispozici při vydání hry, tedy 28. dubna letošního roku. Pokud se vám ve hře podaří zvítězit na každé trati v kubatuře 200cc, odemknete si bonusovou postavičku zlatého Maria. Původní hra si v naší recenzi z roku 2014 odnesla plný počet bodů, jsme zvědavi, jak si povede remasterovaná edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama