Vyzkoušejte si o víkendu Steep zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si o víkendu Steep zdarma

Vyzkoušejte si o víkendu Steep zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 3. 2017 08:45 2
Reklama

Vyčítat můžete Ubisoftu leccos, ale rozhodně nešetří na hráčích, pokud jde o všemožné bety, trial verze a free víkendy. Můžete na to opáčit, že jim nic jiného nezbývá, pokud chtějí hru lidem natlačit, ale nám se takový marketing rozhodně líbí. Jak se říká, za zkoušku nic nedáte.

Open world extrémní sporty Steep budou zdarma od 10. do 13. března na PC, PS4 i Xboxu One. K dispozici mají být oba regiony, tedy Alpy i nedávno přidaná Aljaška. Samotní autoři lákají na to, že si můžete vyzkoušet úplně vše, co hra nabízí, včetně posledních novinek.

Pokud se rozhodnete nakonec přesedlat na plnou verzi, nejenže můžete pokračovat tam, kde jste skončili, ale lze využít rovněž lákavou slevu. Na konzolích se bude standardní verze prodávat za polovinu a gold edice včetně season passu se slevou ve výši 40 procent. Za PC verzi dáte ve službě Uplay polovinu, ať už sáhnete po standardní, nebo gold verzi.

Slevy na konzolích potrvají do 13. března. Zlevněná PC verze bude k dispozici o den déle.

Pokud jste snad už dříve po Steepu pokukovali, rozhodně byste si neměli nechat free víkend ujít. Podrobnosti o akci najdete na oficiálním webu a přesné časy spuštění na obrázku níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama