The Division dostane nový obsah i letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division dostane nový obsah i letos

The Division dostane nový obsah i letos

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 3. 2017 11:12 3
Reklama

Před rokem touhle dobou jsem trávil nekonečné hodiny ve světě Tom Clancy’s The Division, abychom vám co nejdříve po vydání mohli přinést vyčerpávající recenzi. Hra, která slibovala svěží přístup k žánru taktických akcí a akcentování nutnosti pomalého postupu a spolupráce s živými kolegy kvůli hardcore hratelnosti, nakonec svou konečnou podobou výrazně zklamala. Rok ale uplynul jako voda, do hry během něj přibylo spoustu nového obsahu a jak se zdá, ani v tom příštím nebudou věrní fanoušci hry ponecháni bez povšimnutí.

Vydavatelská společnost Ubisoft totiž včera předestřela své plány na podporu hry ve druhém roce jejího života. Výtvarný ředitel Julian Gerighty ze studia Massive Entertainment označil uplynulých dvanáct měsíců za divokou a vzrušující jízdu. The Division údajně překonala jeho očekávání a zpětná vazba od fanoušků, jejich vášeň pro hru a zároveň množství obsahu, kterým studio podporovalo hru po vydání, je podle něj zcela bezprecedentní.

Gerighty byl údajně dost překvapen tím, jak moc si hráči titul oblíbili. Zmiňuje, že průměrná denní doba ve hře se pohybuje v řádu několika hodin. Taková oddanost v kombinaci s komunikací vývojářského týmu s hráči je pro Gerightyho prý cennou lekcí. Hovoří o duchu štědrosti vůči hráčům. Je podle něj třeba nebát se být co nejvíce štědrý v tom, co studio hráčům dává a jak je odměňuje za čas strávený ve hře. Slova o štědrosti bohužel vyznívají trochu do ztracena při pohledu na cenu season passu, který si hráči, lačnící po novém obsahu, museli pořídit.

Co ale tedy čeká komunitu nyní? Pokud se do hry přihlásíte od dnešního dne do 16. března, můžete si vyzvednou speciální věrnostní odměnu. Ta zahrnuje nové oslavné gesto pro vašeho agenta a hlavně 200 premium kreditů, které můžete libovolně utratit. Až do 11. března pak budou hráči získávat dvojnásobné odměny za důležité cíle a přímo 11. března vás pak čeká event s dvojnásobným počtem takzvaných Field Proficiency Cache. Tyto odměny jsou oslavou prvního roku hry, Gerighty ale říká, že studio už přemýšlí nad tím, jak hru podporovat v roce dalším. A to bezplatně pro všechny.

V plánu jsou dvě expanze, jejichž názvy zatím nejsou známy. Ta první by měla přinést systém eventů, které budou nabízet hráčům aktivity, ozvláštněné různými modifikacemi, žebříčky a unikátními dekorativními předměty. Kromě toho vývojáři plánují implementaci nastavených sad vybavení, mezi kterými budete moci jednoduše a rychle přepínat. Do hry by také měly přibýt odměny za plnění různých krátkodobých či dlouhodobých aktivit, Gerighty to popisuje jako takové interní achivementy.

Druhá expanze je ještě daleko, žádné bližší informace o ní zatím nemáme. Půjde ale opět spíše o nový obsah podobného typu, jaký nabídne ta první. Příběhové mise spíše neočekávejte. Vývojáři by údajně měli problém integrovat je do současných RPG aspektů hry. Gerighty opětovně upozorňuje na to, že obsah pro druhý rok běhu hry bude zdarma pro všechny. Necháte se zlákat?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama