Homefront 2 bez Denuva a s demoverzí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Homefront 2 bez Denuva a s demoverzí

Homefront 2 bez Denuva a s demoverzí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 3. 2017 14:09 13
Reklama

Vývojáři ze studia Dambuster oznámili, že si od dnešního dne můžete zahrát demoverzi hry Homefront: The Revolution na PS4 i Xbox One. Verze pro konzoli od Sony navíc dostává podporu pro maximální využití potenciálu PlayStaiton 4 Pro a pro změnu z PC verze mizí ochrana proti kopírování Denuvo.

Co se demoverze týče, vývojáři jsou velkorysí a nabízí první Red Zone, která by vám měla vydržet přibližně na 4 hodiny singleplayerového hraní. Neomezený přístup pak dostanete do multiplayerového režimu Resistance, který je zaměřen na kooperaci a opakovaně v něm můžete s přáteli trávit hodiny svého volného času.

Pokud hru vlastníte a informace o trialu vám tudíž není nikterak prospěšná, vývojáři z Dambuster Studios promluvili také o posledním chystaném DLC Beyond the Wall, které se bude prodávat za cenu odpovídající 12,99 dolarům a vezme hráče do úplně nových lokací v Pennsylvanii. Úkol bude stejný, jako v průběhu celé hry – snažit se konečně porazit okupující korejská vojska a osvobodit Spojené státy, které se zmítají před svým posledním výdechem. Z připravovaného DLC pochází také galerie obrázků níže.

Poslední informace se točí kolem zmiňované ochrany Denuvo, kterou se vývojáři rozhodli vyjmout z PC verze své hry. Řadí se tak do zástupu dalších vývojářů, resp. her, které se ochrany několik měsíců po vydání vzdali. Jmenovitě jde o tituly jako Climb, DOOM nebo Inside, u kterých už Denuvo splnilo účel – uchránit prvotní prodeje – a dále už netřeba tlačit na pilu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama