Battalion 1944 vydá Square Enix Collective
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battalion 1944 vydá Square Enix Collective

Battalion 1944 vydá Square Enix Collective

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 3. 2017 15:08 4
Reklama

O hře Battalion 1944 jsme poprvé slyšeli na počátku loňského roku, kdy ji nezávislí vývojáři z britského studia Bulkhead Interactive poprvé ukázali světu. Velmi úspěšná kampaň na Kickstarteru dosáhla svého cíle během několika prvních dní a studio nakonec vybralo dvojnásobně víc, než o kolik si řeklo. S blížícím se datem vydání ale bylo třeba najít pro svůj titul vydavatele. A právě to se vývojářům nyní podařilo.

Bulkhead Interactive dnes v tiskové zprávě oznámili uzavření partnerství se společností Square Enix, která jejich hru vydá v rámci své platformy Square Enix Collective. Hra vyjde na PC, ale i na PlayStation 4 a Xbox One. Snahou autorů je přinést multiplayerový zážitek ze staré školy, zasazený do atraktivního a v současné době již nepříliš využívaného prostředí 2. světové války.

Vývojáři vzpomínají na své zážitky z klasických akčních her z přelomu tisíciletí a chtějí jejich atmosféru znovu přinést na naše obrazovky. Hru pohání technologie Unreal Engine 4 a je třeba říct, že vypadá skutečně skvěle. Je jen škoda, že na singleplayerovou kampaň si bohužel musíme nechat zajít chuť. Vývojáři o její implementaci uvažovali v případě, že by hra dokázala vybrat 1 200 000 liber. To se však nepovedlo. Multiplayer ale oproti tomu slibuje neuvěřitelně adrenalinový zážitek, v němž se budete muset spolehnout jen na své schopnosti. Žádné kill streaky, žádné berličky, jen vy, vaše zbraň a nepřítel.

Není to navíc poprvé, co Bulkhead Interactive se Square Enix Collective spolupracují. Stejná platforma pomohla na svět i jejich nedávné povedené hře The Turing Test, kterou ve své recenzi Honza ocenil nadprůměrným hodnocením. Oznámení partnerství doprovodili vývojáři novým videem, v němž vysvětlují, proč je partnerství se Square Enix tím nejlepším krokem. V naší galerii také naleznete dva nové screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama