Vyzkoušejte si Infinite Warfare zdarma
i Zdroj: Activision
Novinka Vyzkoušejte si Infinite Warfare zdarma

Vyzkoušejte si Infinite Warfare zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 3. 2017 10:21 16
Reklama

Call of Duty: Infinite Warfare, tedy zatím poslední díl letité série, si sice v recenzích vedl velice dobře, prodeje byly ale nejslabší za poslední roky. Možná i proto se vydavatelství Activision rozhodlo umožnit hráčům bezplatně hru po omezenou dobu vyzkoušet. Poprvé k tomu došlo již v prosinci, před dvěma týdny si pak hru opět mohli zdarma vyzkoušet hráči na PC. Nyní přišla řada i na konzolisty.

Pokud máte chuť na frenetickou akci, zasazenou do poměrně vzdálené budoucnosti, můžete si již nyní trial bezplatně stáhnout na PlayStation Store a Xbox Store. S ohledem na to, že budete stahovat kompletní hru, připravte si zhruba 60 GB prostoru na svém disku. 

V rámci testování vám budou k dispozici dvě mise z kampaně, v multiplayeru můžete dosáhnout maximálně patnácté úrovně a v režimu Zombies pak úrovně třetí. Pokud budete hrát na PS4, musíte mít pro multiplayer a Zombies předplacenou službu PlayStation Plus. Na Xboxu One je Xbox Live Gold potřebná pro všechny herní módy. Společnost Activision zatím neoznámila, kdy bude bezplatný trial ukončen. Pokud se vám hra zalíbí a zakoupíte si ji, váš dosažený postup se přenese do plné verze.

Určitě si vzpomenete, že spolu s některými edicemi Call of Duty: Infinity Warfare dostali hráči i remasterovanou verzi čtvrtého dílu série s podtitulem Modern Warfare. Toho se sice bohužel bezplatný trial netýká, již brzy si ale majitelé této hry budou moci pořídit DLC s názvem Variety Map Pack, které do hry přidá čtyři nové mapy. Toto DLC ostatně vyšlo už před devíti lety pro původní verzi hry. Za mapy Broadcast, Chinatown, Creek a Killhouse zaplatíte dohromady 15 dolarů, tedy v přepočtu zhruba 380 korun. Jako bonus dostanete deset balíčků „Rare Supply Drop“. DLC vyjde 21. března na PlayStation 4, majitelé zbylých platforem si kvůli časové exkluzivitě budou muset počkat o něco déle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama