Ve filmu Just Cause si zahraje Momoa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve filmu Just Cause si zahraje Momoa

Ve filmu Just Cause si zahraje Momoa

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 3. 2017 10:32
Reklama

Magazíny Variety a Deadline přišly s informací, že ve filmové adaptaci akce Just Cause bude hrát Jason Momoa, kterého může znát ze seriálů Stargate Atlantis a Hra o trůny, případně z filmů Barbar Conan (2011) či Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, kde si zahrál Aquamana. Dočká se i stejnojmenné sólovky.

Populární akční série od Avalanche Studios a Square Enix se na filmovém plátně ujme režisér Brad Peyton, který je podepsaný pod filmy San Andreas nebo Inkarnace. O scénář se postará John Collee, který má na svědomí snímky Master & Commander: Odvrácená strana světa, Happy Feet či Putování s dinosaury.

Momoa a Peyton už spolupracovali na seriálu Frontier od Netflixu. Stejně jako ve hrách by si i ve filmu měl hlavní roli střihnout tajný agent Rico Rodriguez (Momoa). Není ovšem jasné, o čem přesně by příběh měl být. Hlavní hrdina by mohl řešit nějakou krizi svědomí. Že by ho snad začaly pronásledovat výčitky?

Těžko soudit, jak si s tímto oříškem scénárista poradí, protože zápletka nikdy nebyla silnou stránkou Just Cause. Rico byl jen dalším z dlouhého seznamu agentů, který má v každém dílu za úkol sesadit nějakého diktátora. Proč? Prostě proto. Na zbytek se hráči nikdy neměli důvod ptát. O příběhu hry jednoduše nebyly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama