Seznamte se s Nyx z bety Quake Champions
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seznamte se s Nyx z bety Quake Champions

Seznamte se s Nyx z bety Quake Champions

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 3. 2017 16:15 6
Reklama

Včera jsme vás lákali na betu multiplayerové FPS Quake Champions a dnes už se na oficiálním webu a blogu Bethesdy představuje jedna z postav jménem Nyx. Přímo v akci si díky novému videu můžete prohlédnout její speciální schopnosti, kterými jsou wall jump a ghost walk.

Nyx je označena jako phantom agent, což mluví samo za sebe. Pokud dáváte přednost lstím a plížení, mělo by být toto děvče vaším šampionem. Její zvláštní schopnosti ji předurčují k tomu, aby se vyhýbala nebezpečí a své útoky opatrně plánovala.

Nyx patřící k národu Melem se může před nepříteli ukrýt díky technice ghost walk. Ta jí na čas učiní neviditelnou díky fázovému posunu do jiné dimenze. Vyhne se útoku, obejde nepřítele nebo ho rovnou zlikviduje za pomoci smrtícího telefragu.

Kromě toho ovládá už zmíněné umění wall jumpu, čímž zdvojnásobí dosah svého skoku. Samozřejmě díky meziodrazu ode zdi. Wall jump dokonce může kombinoval s ghost walkem.

Pokud dáváte přednost přímočařejší akci, měly by vás oslovit další postavy, které ještě vývojáři ze studií id Software a Saber Interactive představí. Nyx bude v každém případě součástí blížící se bety, která by se měla spustit v dalších týdnech. Do té doby se dočkáme i odhalení dalších bojovníků a stejně tak i arén. Už zítra by to měla být mapa Blood Covenant.

Další informace o arénách a jednotlivých šampionech najdete na oficiálním webu. Stejně tak se tu postupně objevují první detaily o zbraních.

Jak už jsme připomínali včera, každý šampion bude mít trochu jiný styl a unikátní přednosti. Sand tyto novinky nepokazí pověstný balanc hry. Titul byl oznámena na E3 2016, ale překvapivě jej nepohání engine id Tech 6 (Doom), ale hybrid technologie od id Softu a studia Saber Interactive, které se na vývoji podílí. Nový Quake proto nepodoporuje všechny vymoženosti, které jsou vlastní loňskému Doomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama