Nový update pro No Man's Sky již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový update pro No Man's Sky již brzy

Nový update pro No Man's Sky již brzy

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 3. 2017 09:52 8
Reklama

Jen málokterá událost v loňském roce způsobila v herním světě takový poprask a rozkol, jako srpnové vydání dlouho očekávaného titulu No Man’s Sky. Vývojáři z Hello Games v čele se Seanem Murrayem naslibovali mnoho, výsledek byl ale bohužel mnohem rozpačitější, než bychom si bývali přáli. Herní komunita se rozdělila na dva tábory, tedy na ty, kteří hru odsuzovali do pekel, a ty, kteří ji zas nekriticky bránili. Situaci kolem nešťastného startu hry neprospělo ani dlouhodobé mlčení vývojářů a vyšetřování podezření z klamavé reklamy.

Mlčení vývojářů trvalo přes tři měsíce, na konci listopadu pak vydali takzvaný Foundation Update, který přinesl několik novinek. Kromě nového survival režimu byla do hry především implementována stavba základen z modulárních prvků. Základny je aktuálně možno osadit posádkou a jejím členům přidělit různé role a úkoly.

Od vydání Foundation Updatu ale již brzy uplynou čtyři měsíce a pomalu jsme si začínali myslet, že Hello Games svou hru chtějí postupně nechat upadnout v zapomnění. V uplynulých měsících se sice objevily krátké zprávy například o tom, že zvídaví fanoušci objevili v herních datech model buginy, ale oficiálně bylo ticho po pěšině. Tedy až do včerejška.

Právě včera totiž vývojářské studio na svých stránkách oznámilo brzké vydání takzvaného Path Finder updatu. Ten by do hry měl skutečně přidat výše zmiňovanou buginu, tedy vozítko, které vám umožní pohodlnější a rychlejší průzkum planet. Spolu s buginou se údajně můžeme těšit na celou řadu dalších oprav i úprav, které budou detailně popsány v obsahu updatu při jeho vydání.

Hello Games si v příspěvku na svých stránkách pochvalují zpětnou vazbu od fanoušků, kteří ocenili novinku z listopadového Foundation Updatu a poskytli vývojářům dostatek tipů na vylepšení. Uvidíme, zda se někdy do hry dostane i ten slibovaný a tolik žádoucí multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama