V červnu vychází Farming Simulator 18
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V červnu vychází Farming Simulator 18

V červnu vychází Farming Simulator 18

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 3. 2017 17:27 1
Reklama

Určitě dobře víte, že vývojáři ze švýcarského studia Giants Software svou populární sérii Farming Simulator už dávno rozšířili z PC a konzolí také na další platformy - především ty mobilní. Po loňském ročníku s číslovkou 17 pro PC, Mac, PS4 a Xbox One letos vyjde Farming Simulator 18 pro kapesní konzole.

Novinka vyjde už v červnu na Nintendo 3DS a PlayStation Vita. Pokud se počítáte mezi zkušené digitální zemědělce, určitě už se nemůžete dočkat, jaké novinky další díl přinese. Těšit se podle Giants Software můžeme na novou mapu zasazenou na území Spojených států. Pěstovat a sklízet tu budeme pšenici, řepku, kukuřici, cukrovou řepu, brambory a na handheldech také vůbec poprvé slunečnice, které loni debutovaly ve velké verzi.

Přibudou i nová hospodářská zvířata. Po vzoru ročníku 17 to opět budou prasata, která se připojí k ovcím a skotu. Vůbec poprvé se na hráči na 3DS dočkají lesnictví, které mělo premiéru už ve Farming Simulatoru 15. Celkem vývojáři slibují přes padesát strojů od třiceti největších výrobců z celého světa. Samozřejmostí má být velký otevřený svět a dynamický trh, kde můžete prodávat to, co vypěstujete, ve snaze rozšířit dále vaše hospodářství.

I když se co do velikosti a obsahu nebude moci kapesní farmářský simulátor měřit s klasickou verzí, začíná se jejím možnostem čím dál víc přibližovat. A třeba jednou dojde i na modifikace, když už se ujaly také na konzolích. Jsou koneckonců jedním ze základních stavebních kamenů úspěchu této značky.

Farming Simulator 18 se bude prodávat digitální cestou v eShopu a PlayStation Storu. Už před časem jsme se dozvěděli, že tato série míří také na Switch od Nintenda. Aktuální tiskovka se však o této platformě nezmiňuje, a tak stále není stoprocentně jisté, zda půjde spíše o port sedmnáctky s nějakými vylepšeními (což je zdaleka nejpravděpodobnější), anebo se tato verze odpíchne právě od té s číslovkou 18 v názvu.

Už Farming Simulator 16 zamířil na iOS, Android, Windows Phone, PS Vitu a Kindle Fire. Čtrnáctka vyšla na všechny zmíněné platformy a navíc také na 3DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama