Očekávaný update PS4 možná vyjde už zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Očekávaný update PS4 možná vyjde už zítra

Očekávaný update PS4 možná vyjde už zítra

David Plecháček

David Plecháček

6. 3. 2017 16:39 18
Reklama

Začátkem února jsme vám představili softwarový update 4.50 pro PlayStation 4, jehož největším lákadlem byla podpora externích disků a vlastních wallpaperů a tzv. Boost mód pro PS4 Pro. Vybraní šťastlivci si mohli od té doby firmware osahat a my jen čekali, až se dostane mezi širokou hráčskou veřejnost.

Vypadá to, že jsme se téměř dočkali. Podle nových informací by měl nový update vyjít už zítra a spolu s tím vyjde i patch 2.40 pro PS VR. Dozvěděli jsme se to díky uživateli Finch-Tech, který na redditu sdílel email od podpory PlayStationu, ve kterém stojí, že update 4.50 (respektive 2.40 pro PS VR) vyjde zítra.

Očekávaný update PS4 možná vyjde už zítra
i Zdroj: Hrej.cz

Připomeňme si konkrétně, co nás v rámci nového updatu „Sasuke“ čeká. Na USB 3.0 kompatibilní externí disk budeme moci stahovat a ukládat nejen savy či screenshoty, ale celé hry a aplikace. Pokud jste limitováni velikostí harddisku konzole a nějaké obdobné externí zařízení doma máte, jedná se o skvělou možnost, jak si vytrhnout trn z paty.

Boost mód pro PlayStation 4 Pro by měl globálně vylepšovat kvalitu starších titulů. Pokud bude tato funkcionalita v updatu přítomna, nebudete muset čekat nebo doufat, že vývojáři přijdou s nějakým oficiálním Pro patchem, ale u stále problémových her už nebude docházet k propadům frameratu.

Co se týče PS VR, email výše přímo zmiňuje podporu 3D filmů na discích Blu-ray. O této chystané novince se hovořilo už v minulosti a proto její potvrzení v emailu není žádným překvapením. Jestli se PS VR dotknou ještě nějaká vylepšení, to bohužel nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama