Zombie a Dark Souls ukryté v Battlefieldu 1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zombie a Dark Souls ukryté v Battlefieldu 1

Zombie a Dark Souls ukryté v Battlefieldu 1

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 2. 2017 10:56 1
Reklama

První velký balík dodatečného obsahu pro Battlefield 1 s názvem They Shall Not Pass vyjde již příští měsíc a přinese celou řadu novinek. Předně se ve hře konečně objeví i francouzská armáda, přibude ale i několik nových map, zbraní, vozidel a možná…možná i zombie.

Neděste se, Battlefield se s největší pravděpodobností nechystá vydat na stejnou cestu, po které už od pátého dílu kráčí konkurenční série Call of Duty. Samostatný zombie režim tedy spíše neočekávejte, pravdou ale je, že hráči, kteří již měli možnost vyzkoušet si obsah nového DLC, upozornili na poměrně podivné události, při kterých jednomu běhá mráz po zádech.

Jak se totiž zdá, mapa Fort de Vaux skrývá děsivé tajemství. Změť tunelů sama o sobě dokáže vybudit dřímající klaustrofobii a za každým rohem může číhat smrt z rukou nepřítele, mnohem horší věci se ale dost možná skrývají za opevněnými a řetězy uzamčenými dveřmi, označenými lakonickým nápisem „Izolace“. Pokud se na chvíli oprostíte od všeobjímajícího lomozu probíhající bitvy, určitě vám neujdou nelidské skřeky a mručení, které se z místnosti za dveřmi ozývá. Posuďte sami z přiložených videí.

Není to ale jediný easter egg, který se vývojářům do chystaného DLC podařilo propašovat. Zvídaví hráči už stačili objevit i pomrknutí na fanoušky série akčních RPG Dark Souls. Ano, hádáte správně, jedná se o obligátní ohniště se zapíchnutým mečem, na které jsme už mohli narazit v celé řadě dalších her. Za všechny jmenujme třeba Just Cause 3, Overwatch nebo třetího Zaklínače. Ohniště naleznete na mapě Rupture a za odměnu si z něj smíte vzít meč, který následně lze použít jako zbraň na blízko. Ale jen do té doby, než zemřete. Nečekejte ovšem, že byste se po smrti objevili zas u ohníčku, to v téhle hře neplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama