Toto mají být březnové hry pro PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto mají být březnové hry pro PS Plus

Toto mají být březnové hry pro PS Plus

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 2. 2017 09:04 16
Reklama

Konec měsíce je tu a my už se zatajeným dechem očekáváme oznámení nových her, které dostaneme zdarma v rámci služby PlayStation Plus. Jak je již ale dobrým zvykem, oficiální zprávu od Sony předběhl předčasný únik.

Informace tentokrát pochází z diskuzního serveru NeoGAF, kde uživatel s přezdívkou ArmGunar zveřejnil fotografii reklamního letáčku ve francouzštině. Ten láká na březnové hry na PlayStation 4, další platformy, jako je starší PS3 nebo handheld PS Vita bohužel nezmiňuje. Majitelé aktuální konzole od Sony by podle letáku měli v březnu zdarma dostat dvě hry.

Tou první je Tearaway Unfolded, remasterovaná verze titulu, který vyšel původně na PlayStation Vita. Titul z dílen studia Media Molecule, tedy tvůrců oblíbené série LittleBigPlanet, kteří momentálně pracují na experimentální hře Dreams, si v naší recenzi od Vojty vysloužil plný počet bodů a velkou chválu. Krásná stylizace světa z papíru je okořeněna zajímavými prvky ovládání. Tam, kde bylo na Vitě zapotřebí dotykových plošek, využívá Unfolded touchpad na DualShocku 4.

Druhou hrou na letáku je pak Disc Jam. Ten vyvíjí studio High Horse Entertainment a s ohledem na to, že zatím není dostupná, je velmi pravděpodobné, že by si zařazením do PS Plus odbyla svou premiéru, podobně tomu bylo třeba i v případě arkádového hitu Rocket League. Disc Jam ostatně dost možná cílí i na podobné publikum, hra by měla nabídnout kompetitivní zábavu pro dva až čtyři hráče a jedná se o zvláštní kombinaci tenisu a air hokeje. Za zmínku stojí, že na hře pracují bývalí vývojáři sérií Call of Duty, Tony Hawk nebo Guitar Hero.

Oficiální oznámení březnových her na PlayStation Plus by mělo přijít tento týden, tento předčasný únik však působí věrohodně. Jak byste byli s touto nabídkou spokojeni? Očekávaný Killzone to sice pořád není, ale Tearaway patří mezi hry, které by pozornosti řady hráčů mohly trestuhodně uniknout. A nová náhrada za Rocket League? To bychom si nechali líbit. Podělte se s námi o svůj názor v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama