Peter Moore opouští EA, jde do Liverpoolu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Peter Moore opouští EA, jde do Liverpoolu

Peter Moore opouští EA, jde do Liverpoolu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 2. 2017 11:16 10
Reklama

Peter Moore se nikdy netajil tím, jakou je pro něj sport vášní. Ostatně také deset let úspěšně vedl divizi EA Sports a podepsal se pod celou řadu povedených sportovních titulů. Nakonec v něm ale zvítězila touha vyzkoušet si něco nového a přitom stále zůstat u sportu.

Možná vás to překvapí, ale Peter Moore po rezignaci na svou funkci zamířil do slavného fotbalového klubu ve svém rodném Liverpoolu, kde se stal - bez legrace - jeho šéfem. Titul CEO už byl oznámen i na oficiálních stránkách slavného FC Liverpool, kde se rovněž uvádí, že jde o dovršení 10měsíčního plánu na změnu vedení a fungování klubu jako takového.

Sám Moore se k transferu, který doplní i červencové stěhování ze Spojených států, dosud nevyjádřil, jeho dosavadní šéf z Electronic Arts, Andrew Wilson, mu už ale poděkoval v blogu na oficiálních stránkách. Uvedl, že si cení vášně, se kterou Moore přistupoval k práci a popřál mu všechno nejlepší k nové zkušenosti.

„Pokud jste ho někdy viděli na pódiu, sledujete ho na Twitteru nebo jste četli nějaký rozhovor, určitě rozumíte, jak silné má charisma. Také byste měli vědět, že Peter je neuvěřitelný parťák, neúnavný vůdce našich lidí a nelze mu upřít jeho hlubokou oddanost ke skvělým hrám a vášnivým hráčům v naší komunitě,“ chváli Andrew Wilson svého bývalého kolegu.

Pro herní byznys to znamená ztrátu člověka, díky kterému si EA mezi fanoušky udržela tvář a příznivce, protože pokud něco skutečně fungovalo, byly to až na drobné výjimky právě hry ze sportovního portfolia. I my proto přejeme hodně štěstí a spoustu vyhraných her!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama