HW nároky Shadow of War a další bonusy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HW nároky Shadow of War a další bonusy

HW nároky Shadow of War a další bonusy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 2. 2017 09:34 5
Reklama

Včera Warneři oficiálně představili pokračování Mordoru pod názvem Middle-earth: Shadow of War. Už první várka informací na konto novinky byla velice zajímavá a 8. března se máme dočkat prvního gameplaye. Ale i noc přinesla další podrobnosti.

Ačkoli hra byla sotva oznámena, na Steamu už se objevily minimální i doporučené hardwarové nároky, které najdete níže. Tamtéž už si lze předobjednat standardní, silver i gold edici. Zaplatíte za ně 60, 80 a 100 eur.

Stříbrná edice obsahuje například rozšíření Slaughter Tribe Nemesis či Outlaw Tribe Nemesis. Celkem autoři slibují bonusy v hodnotě převyšující 95 dolarů. Zmíněné expanze nabídnou nové nepřátele, mise, schopnosti, vybavení i zbraně.

Zlatá edice pak samozřejmě obsahuje stejné bonusy jako ta stříbrná, ale navíc dostanete i příběhová rozšíření The Blade of Galadriel a The Desolation of Mordor. Cena všech DLC má v tomto případě přesáhnout 135 dolarů. Příběhové přídavky nabídnou vlastní kampaň, novou hratelnou postavu s unikátními schopnostmi, nové vedlejší mise, nepřátele i spojence.

Na dva základní bonusy se ale může těšit každý, kdo si už teď objedná libovolnou edici. Další podrobnosti najdete v galerii. Zde si můžete prohlédnout i vůbec nejluxusnější limitovanou edici Mithril. Ta bude dostupná jen krabicově a kromě už výše zmíněných věcí přinese rovněž fyzické dárky v podobě sošky, soundtracku, mapy, prstenu, pohlednic a další maličkosti. Stojí 100 dolarů.

Zopakujeme, že hra vychází na PC, PS4 i Xboxu One, přičemž bude podporovat PS4 Pro i jako jedna z prvních Scorpio. Za připomenutí stojí rovněž informace, že hra bude zařazena do programu Xbox Play Anywhere se všemi výhodami, které přináší.

Minimální požadavky

OS: Windows 7
CPU: Intel i5-2550K 3,4 GHz
RAM: 8 GB
Grafika: GeForce GTX 670 | Radeon HD 7950
Místo na disku: 60 GB

Doporučené požadavky

OS: Windows 10
CPU: Intel Core i7-3770 3,4 GHz
RAM: 16 GB
Grafika: GeForce GTX 970 či GeForce GTX 1060 | Radeon R9 290X či Radeon RX 480
Místo na disku: 60 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama