Další rozšíření Cities se zaměří na dopravu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další rozšíření Cities se zaměří na dopravu

Další rozšíření Cities se zaměří na dopravu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 2. 2017 15:27 3
Reklama

Zatímco na Xbox One strategie Cities: Skylines teprve míří a bude zřejmě obsahovat "pouze" rozšíření After Dark, na PC už se chystá další expanze. Po zmíněném DLC After Dark, Snowfall a Natural Disasters se chystá rozšíření Mass Transit.

Novinka se představuje prvním trailerem, který nás láká na vzducholodě, lanovky nebo trajekty. Jak už ostatně samotný název napovídá, expanze rozšíří svět o nové druhy dopravy a vy coby virtuální starosta umožníte svým občanům, aby cestovali nejen po zemi, ale i po vodě a vzduchem. Samozřejmostí jsou v návaznosti na nové dopravní prostředky i patřičné servisní budovy, velkokapacitní přestupní uzly, nové scénáře i typy spojnic.

Fanouškům má Mass Transit nabídnout nové možnosti a větší výběr v tom, jak naloží se svou digitální metropolí. Třeba taková jednokolejka může zase o něco vylepšit rozpočet vaší radnice. Samozřejmostí je, že obyvatele a cestující mohou přestupovat z jedné linky na druhou a střídat dopravní prostředky během jedné cesty.

S usměrněním dopravy vám pro změnu pomohou nové typy silnic, mosty a kanály. Jako obvykle spolu s placeným DLC hra dostane i bezplatný update. I ten přinese některé menší vítané novinky. Za zmínku stojí třeba hráči velice žádaná možnost pojmenovávat jednotlivé ulice. Zajímavě zní i právo předjíždět pro vozidla s majáčkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama