Pokračování Mordoru je oficiální. Je tu video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokračování Mordoru je oficiální. Je tu video

Pokračování Mordoru je oficiální. Je tu video

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 2. 2017 14:48 14
Reklama

Víkendová předpověď se nemýlila. Společnost Warner Bros. Interactive Entertainment oficiálně představila pokračování Shadow of Mordor. Novinka se skutečně jmenuje Middle-earth: Shadow of War a pracuje na ní opět studio Monolith Productions.

Podle tiskové zprávy se vrátí hlavní hrdina prvního dílu i jeho přízračný průvodce a jejich úkolem bude vybudovat armádu, s jejíž pomocí se mají postavit proti samotnému Sauronovi. Čeká nás údajně monumentální bitva o Středozem a ve vylepšené verzi se vrátí i populární systém Nemesis, který byl hlavní novinkou a předností prvního dílu. Hráč má tentokrát svými akcemi a rozhodnutími ovlivňovat nejen postavy, ale celý virtuální svět.

Autoři slibují rozšířit a vypilovat hru v každém ohledu - příběh, svět, RPG prvky i hratelnost. Jsou podle svých slov velkými fanoušky Tolkienova vesmíru, který nám představí v nové podobě, kterou už nebudou brzdit staré konzole. Titul je z hlediska chronologie zasazen mezi události Hobita a trilogii Pán prstenů.

Shadow of War vychází 22. srpna na PC, Xboxu One a PS4.

Nové video vypadá opravdu hodně dobře a prvního gameplaye bychom se měli dočkat už 8. března, slibuje trailer závěrem. K dispozici už je rovněž oficiální stránka, kde je již v tuto chvíli možné si novinku předobjednat v několika různých edicích, z nichž některé slibují také nová příběhová rozšíření včetně nové postavy, schopností i nepřátel.

Příběh se bude evidentně točit okolo nového prstenu, který ústřední dvojice hrdinů společně uková. Ale to už se schyluje k válce. Hra bude kromě standardních konzolí podporovat i PS4 Pro a jako jedna z prvních také rychlejší Xbox One známý zatím jako Project Scorpio. Na PC zřejmě bude vyžadovat Windows 10, ale kromě Windows Store bude k dispozici samozřejmě i na Steamu.

Microsoft mezitím oznámil, že Shadow of War bude součástí programu Xbox Play Anywhere. S jeho verzí tak máte nárok na digitální kopii pro PC i Xbox One současně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama