Únik informací láká k návratu do Mordoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik informací láká k návratu do Mordoru

Únik informací láká k návratu do Mordoru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 2. 2017 19:08 5
Reklama

Po docela konkrétním úniku informací týkajícím se nového Batmana tu máme další velmi zajímavý únik, tentokrát o již několikrát probíraném pokračováníMiddle-Earth: Shadow of Mordor. To, jestliže jsou informace zahraničního obchodu Target pravé, ponese podtitul Shadow of War a mohlo by vyjít již během nadcházejícího léta.

Stránka obchodu již nefunguje, zahraniční média z ní však stihla pochytit datum 22. srpna, obrázky přebalů hry a základní informace týkající se tohoto titulu. Pokud jsou tedy zachycené údaje správné, tak pokračování tohoto RPG s netradičním členěním nepřátel přinese zápolení zřejmě v samotném Mordoru, nikoli před jeho branami. Ani tentokrát přitom hra nebude nic odpouštět a systém Nemesis se tedy navrátí v plné síle s tím, že ty hlavní generály z řad orků zřejmě nahradí páni, které si Sauron za pomocí prstenů podrobil.

Rozšířená edice hry přinese dvě expanze s novými kmeny a nepřáteli pro systém Nemesis a k nim ještě dva přídavky příběhové.

Vedle toho by měla být k dispozici i takzvaná Gold edice hry, jež přinese hned několikero přídavků naráz. Jestliže jsou tedy dnes zveřejněné informace důvěryhodné, tak rozšířená edice hry přinese dvě expanze s novými kmeny a nepřáteli pro systém Nemesis (Slaughter Tribe a Outlaw Tribe) a k nim ještě dva přídavky příběhové, jež do hry přidají nové kampaně, hratelné postavy i nové NPC a nepřátele. Příběhové přídavky by se měly jmenovat The Blade of Galadriel a The Desolation of Mordor. K tomu ještě přibude pár bonusů v podobně předmětu jménem Gold War Chest.

Celkově se jedná opět o docela konkrétní informace a jsme jen zvědaví, jak na ně v nadcházejících dnech Warner Bros. Interactive zareagují. Faktem však je, že se s touto značkou jistě ještě počítá a své by o tom mohla vypovídat i samotná existence patche pro silnější edici PS4. Něco takového totiž není mezi vývojáři běžné, natož u postaršího titulu. K tomu je záhodno rovněž podotknout, že v případě Shadow of Mordor se jednalo o rozdíl dost zásadní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama