Twitch již dovoluje změny přezdívky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twitch již dovoluje změny přezdívky

Twitch již dovoluje změny přezdívky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 2. 2017 08:57 2
Reklama

Jistě každému z nás se někdy stalo, že jsme si na nějakém serveru či v rámci určité služby vybrali zcela perfektní uživatelské jméno, jenže záhy se dostavilo zjištění, kterak takové jméno buďto není unikátní, anebo již zkrátka omrzelo. A mnohdy se může stát, že je taková volba již nevratná – ne vždy totiž daná služba či web změnu uživatelského jména umožňuje, a to byl donedávna také případ Twitche.

Zástupci této streamovací služby se přitom již v minulosti dotazovali, zda by hráči o takovou službu někdy v budoucnu stáli (a v minulosti s ní přišel například i Blizzard, byť za poplatek), na Twitteru však takový dotaz zazněl naposled před více než třemi lety a od té doby se nic významného nedělo. Nicméně to se již mění a nový příspěvek na stránkách podpory Twitche hovoří jasně – měnit přezdívky nově lze, a to až každých 60 dní a ve své podstatě se nejedná o nijak složitý proces, má však svá specifika.

Pokud si uživatelé služby změní svoji přezdívku, mohou přijít o své dosavadní statistiky, ty je ovšem možné předem exportovat a k nové přezdívce přiřadit, co se ovšem změní natrvalo je webový odkaz na kanál. Ten je asociován k dané přezdívce a její změna tedy odkaz může natrvalo zneplatnit. Na druhé straně takováto změna nebude pochopitelně mít žádný vliv na výdělky, ty se mohou pouze lehce opozdit a sluší se ještě dodat, že tímto způsobem uvolněný alias nebude ihned k dispozici ostatním uživatelům a ti tímto nebudou moci kupříkladu zneužít známého jména. Citovaná stránka podpory nicméně zmiňuje, že takto uvolněné přezdívky se mohou za šest měsíců navrátit do oběhu. Takže pokud jste nespokojení, tak s chutí do toho, návod můžete nalézt například zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama